Όροι και Προϋποθέσεις

  • Η τιμή είναι απαραίτητη στο σχετικό πεδίο, εκτός και αν αφορά μόνο ανταλλαγή. Δεν πρέπει να διαφέρει η τιμή που πουλάτε από την αναγραφόμενη.
  • Μην επαναλαμβάνετε την ίδια αγγελία πριν την λήξη της. Οταν η αγγελία απενεργοποιηθεί σε 12 μέρες απο τη δημοσίευση, ενημερώνεστε για ανανέωση ή διαγράφεται εντελώς όταν παραμείνει ανενεργή για 60 ημέρες. Μην σβήνετε το περιεχόμενο ή τις φωτογραφίες, αφήνοντας κενές καταχωρίσεις όταν πουληθεί.
  • Χρησιμοποιήστε την επιλογή Αποσύρθηκε (Sold). Τα στοιχεία επικοινωνίας σας κρύβονται αυτομάτως.
  • Σβήνοντας την τιμή ενός οργάνου που έχει πουληθεί, όσο η αγγελία παραμένει μέχρι να απενεργοποιηθεί αυτόματα, δεν εξυπηρετεί στο να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με μέσο όρο τιμών μεταχειρισμένων για μελλοντική χρήση αλλά και στο να έχουν μια σφαιρική άποψη τιμών τα μέλη που παρακολουθούν. Θα ήταν καλό για την κοινότητα να μην αλλάζετε σε μηδενικές τις τιμές των πουλημένων προϊόντων σας.
  • Αν θέλετε να αλλάξετε την τιμή ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία της αγγελίας όσο είναι δημοσιευμένη, ακολουθείστε τις οδηγίες.
  • Γράφετε ελληνικά. Μη γράφετε greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ και μη χρησιμοποιείτε τους χαρακτήρες * ! #. Στον τίτλο, η μάρκα και το μοντέλο του προϊόντος αρκεί. Μη χρησιμοποιείτε όρους τελάλη, "τιμή τσάμπα, ευκαιρία, προσφορά, να φεύγει, νέα τιμή, κ.α."
  • Κάθε προϊόν ανήκει σε μια κατηγορία. Μην επαναλαμβάνετε την ίδια αγγελία σε πολλές κατηγορίες.
  • Μην καταχωρείτε πολλά προϊόντα σε μια αγγελία ειδικά ή γενικά, εκτός εαν αφορά CD, βιβλία και αντικείμενα κάτω από 20 ευρώ ή πωλούνται σαν σύνολο. Είναι παρατηρημένο πως αγγελίες με πολλά προϊόντα έχουν έως και 50% λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας. Είναι καλύτερη η ταξινόμηση ξεχωριστά και ευκολότερη η ανεύρεση, αφού δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αγγελιών που δικαιούστε. Αν παρα ταύτα δημοσιεύσετε πολλά προϊόντα σε μια καταχώριση, στο πεδίο τιμής πρέπει να βάλετε την τιμή του ακριβότερου προϊόντος.
  • Μην επαναλαμβάνετε τις ίδιες αγγελίες συνδυαστικά. π.χ. 1) Πωλείται το α. 2) Πωλείται το β. 3) Πωλείται το γ. 4) Πωλείται το α + γ. 5) Πωλείται το β + α. κλπ. Επίσης μην επαναλαμβάνετε αγγελίες υπηρεσιών με παραπλήσια διατύπωση ή τις διυλίζετε σε προφανείς υποδιαιρέσεις, κάνοντας κατάχρηση του χώρου εις βάρος των υπολοίπων μελών.
  • Έγκυρη γεωγραφική περιοχή και πόλη είναι απαραίτητη.
  • Μη καταχωρείτε διαφημίσεις. Διαφημιστικές θεωρούνται οι αγγελίες που προβάλλουν υπηρεσίες προσφερόμενες από στούντιο ηχογράφησης και πρόβας, ωδεία και σχολές ήχου, κατασκευαστές ή επισκευαστές οργάνων, ενισχυτών και εφέ, αλλά και απο πάσης φύσης επαγγελματίες. Για τους επαγγελματίες, studio και εκπαιδευτές που θέλουν να προβάλουν τις υπηρεσίες τους σε προτεραιότητα, υπάρχει ειδική πρόβλεψη στις Υπηρεσίες.
  • Οι Δωρεάν Αγγελίες αφορούν μεταχειρισμένα προϊόντα απο ερασιτέχνες και όχι εμπόρους ή επαγγελματίες. Αν έχετε αγγελία όπου πωλούνται διάφορα αντικείμενα με τιμές από - έως ή κατα παραγγελία, εκλαμβάνεται ως διαφημιστική καταχώριση εμπόρου. Οι δωρεάν αγγελίες αφορούν συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αντικείμενο με ορισμένη τιμή.
  • Η κάθε αξιολόγηση αφορά την εμπειρία κάποιας συναλλαγής με το άτομο για το οποίο γίνεται αυτή. Δεν αφορά τηλεφωνικές συζητήσεις ή μηνύματα που δεν κατέληξαν κάπου, εκτός και αν ο πωλητής δηλώνει φτηνότερα ή ψευδή στοιχεία στην αγγελία. Θα διαγράφονται όλες οι αρνητικές αξιολογήσεις χωρίς αναλυτικό σχόλιο.
  • Δεν επιτρέπονται αγγελίες που δεν αφορούν τη μουσική ή τον μουσικό και τον εξοπλισμό του. Μη μουσικά αντικείμενα επιτρέπονται μόνο για ανταλλαγή με μουσικό εξοπλισμό (αυστηρά) στην κατηγορία Gadgets και όχι πώληση. Οι αγγελίες που δημοσιεύονται σε αυτή τη κατηγορία δεν μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών προτεραιότητας. Η σελίδα αφορά αγγελίες μουσικών οργάνων και ηχητικών. Προφίλ χωρίς μουσικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.
  • Απαγορεύεται προώθηση και αναζήτηση πειρατικού software και μουσικής.
  • Απαγορεύεται περιεχόμενο που προκαλεί μίσος βασισμένο σε εθνικές, εθνοτικές, φυλετικές, θρησκευτικές διαφορές.
  • Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18.
  • Δεν επιτρέπονται πολλαπλά προφίλ.
  • Προσοχή στους απατεώνες! Διαβάστε τις οδηγίες και ενημερωθείτε.

Σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι κανονισμοί, οι αγγελίες διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Σε μη συμμόρφωση κατ' επανάληψη, ακολουθεί αποκλεισμός.

Η διαχείριση έχει το δικαίωμα να διαγράφει τις αγγελίες που δεν τηρούν τις βασικές συνθήκες καταχώρησης όπως αναφέρονται στις Οδηγίες (κακογραμμένες, ανορθόγραφες, συντακτικά ασυνάρτητες, greeklish, κλπ) με στόχο την εργονομία και αναγνωσιμότητα της σελίδας. Το ίδιο ισχύει και για κατεστραμμένα ή ευτελούς αξίας προϊόντα.

Επειδή όλοι θέλουμε να βλέπουμε φρέσκες και ενδιαφέρουσες αγγελίες οι χρονίζουσες αγγελίες θα απενεργοποιούνται. Καλό είναι να μην γίνεται υπερβολική χρήση αγγελιών Ζήτησης ή Ανταλλαγής για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι δεδομένο πως υπάρχουν σε προσφορά τα ζητούμενα κατα καιρούς. Όταν οι αγγελίες σας παραμένουν χωρίς ανταπόκριση, δοκιμάστε να θέσετε πιο πιθανά και συγκεκριμένα κριτήρια ή απλά δημιουργήστε μια αναζήτηση που θα σας ειδοποιήσει όταν το αντικείμενο που ζητάτε παρουσιαστεί σε προσφορά. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για την αμεσότερη εξυπηρέτηση της αγγελίας σας, είναι προτιμότερο να βάζετε αυθεντικές (δικές σας) και αναλυτικές φωτογραφίες απο τα προϊόντα που πουλάτε. Επειδή είναι δικαίωμα του καθενός να πουλάει όσο φτηνά, ακριβά ή λογικά επιθυμεί, καλό είναι να αποφεύγεται οποιαδήποτε παρανόηση που πιθανώς οδηγεί σε υπόνοιες εξαπάτησης.

Η σελίδα αφορά αγγελίες μουσικών οργάνων και ηχητικών μηχανημάτων. Προφίλ χωρίς μουσικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

Για τους έμπορους μουσικών οργάνων, ήχου και ενοικίασης μηχανημάτων ισχύουν προγράμματα προβολής στις Υπηρεσίες ενώ παράλληλα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Υποδοχής Πληρωμένων αγγελιών ([email protected]) για συνδρομή.

Πιάνο, Πλήκτρα & Synthesizer στο forum

Η κατηγορία Πιάνο, Πλήκτρα & Synthesizer του forum έχει πλούσια πληροφορία με ιστορικό πάνω από 20 έτη.

Κατηγορίες Μουσικών Οργάνων

Go to top
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.
Αφαίρεση