Πρώτη σελίδα  » Υπηρεσίες & Μαθήματα  »Καταχώριση #393111
€1

Καθηγήτρια Φωνητικής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.

Από 06/4/2020 | Εμφανίσεις: 1153
Ειδικότητα: Φωνητική
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Ηράκλειο Αττικής
Τιμή συζητήσιμη: Όχι
Τύπος: Προσφορά
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Φωνητικής με ειδικότητα την Φωνητική Τοποθέτηση ,την τεχνική των Vocal Registers (Head-Mixed-Chest) και το Breathing Support Technique βασισμένο σε ασκήσεις που ενεργοποιούν το διάφραγμα .
Στα μαθήματα διδάσκονται το σύστημα C.V.T (Complete Vocal Technique) με εξειδίκευση στα Pop ,Rock Vocals(Vocal Modes-Effects-Sound Colors) και η μέθοδος της Jo Estill(Estill Voice Training)με εξειδίκευση στα Pop,Musical Theatre,Opera,Jazz Vocals (Craft-Artistry-Magic Skills and Voice Qualities - Belting Technique).
Υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης των σπουδών απο το LCM (London College of Music)του West London University .
Το μάθημα έχει διάρκεια 1 ώρα και μισή και κοστίζει 25€,το οποιο συμπεριλαμβάνει ασκήσεις που βοηθούν και ενεργοποιούν την στήριξη του διαφράγματος και το ζέσταμα της φωνής και την ανάπτυξη ρεπερτορίου ανάλογα τις απαιτήσεις του κάθε μαθητευόμενου .
Υπάρχει χώρος σωστά διαμορφωμένος με τον κατάλληλο εξοπλισμό για το μάθημα όπως: (μικρόφωνο -πιάνο -backing tracks). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να γίνεται το μάθημα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας του Skype ή του messenger εαν και εφόσον χρειαστεί .  Τηλέφωνο επικοινωνίας :6944 770240

Email: marykay.musicvocals@gmail.com

https://soundcloud.com/mary-kay-28

https://www.facebook.com/marykaymusician.gr/

https://youtu.be/0q2I4cLbzR0    Skype: https://join.skype.com/invite/mVgRSBuFBigp
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση