Πρώτη σελίδα  » Πετάλια - Εφέ  »Καταχώριση #407575
€180

UTOPIA B100 ROCKTRON BASS

Από 01/8/2022 | Εμφανίσεις: 1624
Price drop alert
Είδος εφέ: Multi-Effect
Τύπος: Προσφορά
Κατάσταση: Καινούργιο - Σφραγισμένο
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΔΕΚΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
rocktron-utopia-bass-guitar-multi-effects-floorboard
Το σύστημα πολλαπλών επιδράσεων μπάσου κιθάρας Utopia B100 της Rocktron είναι για τον παίκτη που θέλει άμεση ανάκληση πολλών ήχων και ισχυρό κινητήρα για να δημιουργήσει τους νέους ήχους τους. Ο βελτιωμένος εμπρός πίνακας είναι εύκολος στη χρήση κατά την εκτέλεση. Τα τέσσερα κανάλια τόνου - Clean, Dist 1, Dist 2 και Dist 3 - καλύπτουν οποιαδήποτε ποσότητα τρίχας. Και το Rocktron περιλάμβανε το περίφημο κύκλωμα μείωσης θορύβου Hush στο Utopia B100 για καθαρό και καθαρό ήχο. Είτε δημιουργείτε νέους τόνους είτε χρειάζεστε άμεση πρόσβαση στους ήχους σας, ελέγξτε το σύστημα μπάσων Rocktron Utopia B100.
Rocktron Utopia B100 Σύστημα πολλαπλών εφέ κιθάρας μπάσων με μια ματιά:
Οπτικοποιημένος εμπρόσθιος πίνακας
Τέσσερις ξεχωριστές φωνές
Ενσωματωμένη μείωση θορύβου Hush
Ο απλός σχεδιασμός των 4 κομβίων του μπροστινού πίνακα Utopia B100 κάνει γρήγορες και εύκολες τις προεπιλεγμένες αλλαγές και την επεξεργασία τόνων. Τα επάνω και κάτω ποδοδιακόπτες μετακινούνται μέσω των 64 προεπιλογών και 64 προεπιλογών χρηστών, με το κουμπί ανάκλησης να ενεργοποιεί την επιλεγμένη προσθήκη. Και το ενσωματωμένο πεντάλ έκφρασης μπορεί να προγραμματιστεί για να λειτουργήσει ως πεντάλ wah wah, ένα πεντάλ όγκου, ένας μετατοπιστής βήματος ή οποιοσδήποτε αριθμός άλλων παραμέτρων ελέγχου. Το B100 γίνεται γρήγορα ένα από τα αγαπημένα των μπάσων του Sweetwater.Τέσσερις ξεχωριστές φωνές &τέσσερα κανάλια του B100. Θα έχετε πρόσβαση στα προγράμματα Clean, Dist 1, Dist 2 και Dist 3 και τη δυνατότητα να τα καλείτε όλα για να δοκιμάσετε. Το Utopia B100 είναι εύκολα ικανό για τα πάντα, από τον καθαρό τόνο του στυλ 80s σε ένα πολύ overdriven τόνο fuzz. Προσθέστε τους στην πληθώρα επιπτώσεων επί του σκάφους και EQ για ένα μεγάλο ευθεία ήχου. Ή να σκάβετε βαθιά με τις διαμορφώσεις, τις καθυστερήσεις και τις αντήχες για τους τόνους των πλατφορμών
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 26/7/2022 στο Πετάλια - Εφέ
€70
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 26/7/2022 στο Πετάλια - Εφέ
€160
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 26/7/2022 στο Πετάλια - Εφέ
€70
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 26/7/2022 στο Πετάλια - Εφέ
€70
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 26/7/2022 στο Πετάλια - Εφέ
€60
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Παράλληλα χρησιμοποιούνται για να προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες για το κοινό και δημιουργία προϊόντων.
Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση