Πρώτη σελίδα  » Πλήκτρα & Synths  »Καταχώριση #420518
€95

Roland Expansion Cards SRX Series

Από 26/3/2020 | Εμφανίσεις: 485
Κατηγορία: Synthesizer
Κατάσταση: Καινούργιο - Σφραγισμένο
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αγία Παρασκευή
Παράδοση: Χέρι με χέρι
Τύπος: Προσφορά
Πρόκειται για 4 κάρτες επέκτασης ήχων και δειγμάτων για συμβατά synths της Roland, μεταξύ των οποίων και το Sonic Cell.
1) H Roland SRX-01 Dynamic Drum Kits Expansion Board περιλαμβάνει εξαιρετικά δείγματα από ήχους ακουστικών τυμπάνων vintage και μοντέρνους, περιλαμβανομένων κιτ rock, pop και jazz. Οι ήχοι έχουν φτιαχτεί σε συνεργασία με τη Spectrasonics, ενώ τα δείγματα είναι στερεοφωνικά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ηχογραφήσεις με πολλαπλές δυναμικές και εξαιρετική αυθεντικότητα.
2) H Roland SRX-03 Studio SRX Expansion Board περιλαμβάνει διάφορους ήχους, με μηδενικό χρόνο φόρτωσης, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε studio και πιο συγκεκριμένα πιάνα, κιθάρες, μπάσα, synths, τύμπανα και πολλά άλλα, ηχογραφημένα σε παγκοσμίως γνωστά studios ηχογραφήσεων.
3) H Roland SRX-04 Symphonique Strings Expansion Board περιλαμβάνει ήχους από έγχορδα συμφωνικής ορχήστρας παιγμένα είτε σε sections, είτε σε ensembles, με πολλαπλά artuculations και εφφέ και μηδενικό χρόνο φόρτωσης.
4) H Roland SRX-10 Big Brass Ensemble Expansion Board περιλαμβάνει μία εξαιρετική συλλογή από ήχους πνευστών οργάνων και απευθύνεται κυρίως σε παραγωγούς μουσικής pop, ταινιών, κλασσικής μουσικής κ.τ.λ. Η συλλογή περιλαμβάνει ήχους από μεμονωμένα όργανα και από sections πνευστών με μίμηση αληθινών articulations και αίσθησης στο παίξιμο όπως falls κ.ά.

Καινούργιες, σφραγισμένες, στο κουτί τους, με εγγύηση αντιπροσωπείας. Πωλούνται ξεχωριστά ή και όλες μαζί σε ειδική τιμή. Όχι ανταλλαγές.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Αττική, Ελληνικό
Από 25/3/2020 στο Πλήκτρα & Synths
€300
Αττική, Αθήνα
Από 25/3/2020 στο Πλήκτρα & Synths
€300
Αττική
Από 25/3/2020 στο Πλήκτρα & Synths
€1
Αττική, Χαϊδάρι
Από 25/3/2020 στο Πλήκτρα & Synths
€500
Αττική, Νέα Μάκρη
Από 24/3/2020 στο Πλήκτρα & Synths
€15
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση