€15

ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου

Από 26/5/2023 | Εμφανίσεις: 1373
Price drop alert
Ειδικότητα: Μπάσο
Τύπος: Προσφορά
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Μπασίστας με μεγάλη εμπειρία σε live, studio και εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και σε Ωδεία, πτυχιούχος ειδικού Αρμονίας και σύγχρονων θεωρητικών, με σπουδές στο ωδείο Γ. Φακανά, παραδίδει μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου σε όλα τα style rock, blues, jazz, funk, metal, pop.
Μερικά θέματα που διδάσκονται είναι η γρήγορη εκμάθηση μουσικής ανάγνωσης και γραφής, σύγχρονες κλίμακες, chords progressions, μουσική ανάλυση, κατασκευές bass lines σε διάφορα styles, όλες οι σύγχρονες τεχνικές και προσεγγίσεις των styles και βέβαια η βασική θεωρία και θέματα αρμονίας εφαρμοσμένα στο μπάσο. Το σύστημα εκμάθησης χωρίζεται σε επίπεδα των 32 μαθημάτων το καθένα με περιεκτική ύλη, αλλά προσαρμόζεται και ανάλογα με τις ανάγκες και τις κατευθύνσεις του μαθητή ..
Τα μαθήματα γίνονται στο χώρο σας ή διαδικτυακά, χρησιμοποιείται ύλη από διάφορα βιβλία - play along βιβλία για να παίζει ο μαθητής με μπάντα και όχι μόνος του δίνοντας έμφαση εκτός από τη τεχνική στην μουσικότητα και στην ομάδα ( σύνολο / μπάντα ).. Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερωτήσεις στείλτε inbox ή 6944722973

** μετακινούμαι εύκολα σε άλλες περιοχές στον χώρο σας
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Παράλληλα χρησιμοποιούνται για να προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες για το κοινό και δημιουργία προϊόντων.
Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση