Πρώτη σελίδα  » Κιθάρες  »Καταχώριση #439505
€400

Takamine EG523SC Jambo Vintage

Από 23/3/2020 | Εμφανίσεις: 666
Είδος: Ακουστικό
Χρήση: Δεξιά
Κατάσταση: Άριστη
Περιοχή: Πελοπόννησος
Πόλη: Άργος
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
Τιμή συζητήσιμη: Όχι
Τύπος: Προσφορά
Πρόκειται μία απο τις καλύτερες και πιό διαχρονικές ηλεκτροακουστικές κιθάρες ανεξαρτήτου μάρκας,με υπέροχο ήχο σε ποιότητα και όγκο τόσο σε φυσική όσο και σε ηλεκτρική κατάσταση.
Είναι ιδανική λόγω Jambo ηχείου γιά εκτός ρεύματος χρήση, όσο επίσης και γιά Live Stage, με πολλές ρυθμίσεις ισοσταθμιστικές και EQ,ενω διαθέτει και ενσωματωμένο κουρδιστήρι.

Είναι σε υπέροχο Vintage χρώμα το οποίο πλέον βρίσκεται σπάνια σε αυτή την κιθάρα.
Είναι σε άριστη κατάσταση, αγραντζούνιστη,φυλαγμένη σε σκληρή θήκη,και δεν έχει πέσει κάτω, ούτε έχει χτυπήσει ποτέ.

Με NEX στύλ σώματος, μασίφ κατασκευή στο καπάκι και ειδική κατασκευή στο πίσω μέρος της η EG523SC διακρίνεται για την εμφάνιση και ποιότητα ήχου της.

Για όσους θέλουν μια πολύ καλά ισορροπημένη κιθάρα, με μοναδικά ηχητικά και αισθητικά χαρακτηριστικά, η EG523SC διαθέτει solid καπάκι ελάτου με rosewood πλαινά και μια πανέμορφη 3 κομματιών rosewood/maple πλάτη.

Το λεπτό σατινέ φινίρισμα του mahogany μπράτσου και η 12 "-radius rosewood ταστιέρα της, παρέχουν πολύ καλή αίσθηση και παικτικότητα, ενώ το onboard Takamine TK-40 σύστημα προενίσχυσης περιλαμβάνει ενσωματωμένο κουρδιστήρι με 3-band EQ,gain controls, mid contour διακόπτη, notch filter και δυνατότητα EQ bypass ,για εξαιρετικά ενισχυμένο ήχο σε απόδοση και ευελιξία.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της είναι το maple binding σε σώμα, μπράτσο και headstock,συνθετικό κόκκαλο στον καβαλάρη και το nut, headcap από rosewood, dark wood ροζέτα, abalone dot inlays, κλειδιά gold die-cast με μαύρα buttons και ένα όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα σε φυσικό χρώμα.

Τα χρυσά κλειδιά εδω στις φωτογραφίες είναι αυτόματης κοπής χορδών και είναι extra....δεν δίνονται μαζί με την κιθάρα.Η κιθάρα έχει άλλα δικά της σε ασημί χρώμα αχρησιμοποίητα.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Πελοπόννησος, Πάτρα
Από 30/3/2020 στο Κιθάρες
€120
Πελοπόννησος, Ναύπλιο
Από 30/3/2020 στο Κιθάρες
€433
Πελοπόννησος, Τρίπολη
Από 30/3/2020 στο Κιθάρες
€200
Πελοπόννησος, Ναύπλιο
Από 29/3/2020 στο Κιθάρες
€280
Πελοπόννησος, Πάτρα
Από 28/3/2020 στο Κιθάρες
€1500
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση