Πρώτη σελίδα  » Υπηρεσίες & Μαθήματα  »Καταχώριση #442243
€15

Παραδίδονται μαθήματα Recording, Mixing, Mastering (0% to 100%)

Από 22/5/2020 | Εμφανίσεις: 147
Ειδικότητα: Μουσική Τεχνολογία - Ηχοληψία
Περιοχή: Θεσσαλία
Πόλη: Λάρισα
Τιμή συζητήσιμη: Όχι
Τύπος: Προσφορά
Παραδίδονται μαθήματα Recording, Mixing, Mastering (0% to 100%) από επαγγελματία με εμπειρία στο χώρο της μουσικής παραγωγής και διδασκαλίας. Υπάρχει πληθώρα σημειώσεων, δειγμάτων, Plugins (κ.α) που δίνονται σε κάθε σπουδαστή για καλύτερη κατανόηση του αντικειμένου.

Τα μαθήματα είναι ατομικά και γίνονται είτε στο δικό σας χώρο, είτε σε δικό μου Studio μουσικής παραγωγής είτε μέσω Skype.

*Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του μαθήματος της Μίξης σε οποιοδήποτε DAW (Digital Audio Workstation) και να χρησιμοποιείτε (Pro Tools, Logic, Reaper, Ableton, Cubase, Nuendo, Sonar κ.τ.λ).

*Λόγω της δυνατότητας εκπλήρωσης των μαθημάτων μέσω Skype (κ.α) δεν υπάρχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε πόλη και να βρίσκεστε.

*Προσιτές τιμές μαθημάτων.

Επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία, επεξήγηση ή ενδιαφέρον για μαθήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας του Noiz και στη συνέχεια τηλεφωνικά.

Ευχαριστώ.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση