Πρώτη σελίδα  » Μουσικοί & Ηχολήπτες  »Καταχώριση #453916
Δ/Υ

Kιθαρίστα/ρια αναζητούν οι Project Renegade

Από 05/7/2020 | Εμφανίσεις: 697
Ειδικότητα: Κιθάρα
Ύφος: Metal
Τύπος: Ζήτηση
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Είμαστε οι Project Renegade ένα 4μελές metal σχήμα απο την Αθήνα και αναζητούμε κιθαρίστα/κιθαρίστρια.
Από το 2017 έχουμε βγάλει 1 EP και 1 LP και σε αυτό το διάστημα έχουμε παίξει σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανοίγοντας μεταξύ άλλων για Bullet for my Valentine, Evanescence, Harakiri for the sky, ενώ παράλληλα έχουμε μοιραστεί την σκηνή με ανερχόμενα συγκροτήματα όπως οι Spoil Engine και Beyond the black σε φεστιβάλ όπως τα FEMME Festival, Rock n Iasi και Danube Rock Festival μεταξύ άλλων. Το 2021 αναμένεται να παίξουμε με τους Within Temptation, Lacuna Coil και Delain στο εξωτερικό αλλά και με άλλα ονόματα που θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
Τι ζητάμε από τον ενδιαφερόμενο/η;
Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, νιώθουμε την ανάγκη να επεκτείνουμε τον live ήχο μας και έτσι ξεκινάμε την αναζήτηση μας για δεύτερο κιθαρίστα. Δεν μιλάμε για lead και rythm θέσεις καθώς δεν υπάρχουν solo στο στυλ μας. Θέλουμε ένα 5ο μέλος να μεγαλώσει τον ήδη υπάρχοντα ήχο στην κιθάρα.
Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος/η να καταλάβει ότι έχουμε κάνει μεγάλο focus στην μπάντα και την πορεία της, πολλές θυσίες και χρειαζόμαστε ένα εξίσου εργατικό και αφοσιωμένο μέλος όσο εμείς. Τέλος πιο επιγραμματικά απαραίτητο είναι ο/η ενδιαφερόμενος/η να είναι:
1) Οικονομικά ανεξάρτητος
2)Να έχει χρόνο να αφιερώσει σε πρόβες καθώς και σε ταξίδια στο εξωτερικό
3)Να έχει δικό του/της εξοπλισμό (κατά προτίμηση Kemper ή Axe-FX)
4)Να έχει ομαδικό πνεύμα και όρεξη και χρόνο για δουλειά

Υ.γ. Κοιτάμε για κάποιον άνθρωπο που προτεραιότητα του είναι να θέλει και να του αρέσει να παίζει σε μία ενεργή μέταλ μπάντα επαγγελματικού επιπέδου και να μπορεί να φέρει εις πέρας όλες του τις υποχρεώσεις.
Επικοινωνία για audition στο [email protected] και στο FB:https://www.facebook.com/prenband
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Δ/Υ
Αττική, Αθήνα
Από 04/7/2020 στο Μουσικοί & Ηχολήπτες
Δ/Υ
Αττική, Αθήνα
Από 03/7/2020 στο Μουσικοί & Ηχολήπτες
Δ/Υ
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση