Πρώτη σελίδα  » Recording  »Καταχώριση #454617
€1

Ενοικιάζεται στούντιο πλήρως διαμορφωμένο

Από 03/6/2020 | Εμφανίσεις: 283
Είδος: Άλλο
Κατάσταση: Πολύ Καλή
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
Τύπος: Προσφορά
Αναζητείται (ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ γιατί σε λίγες μέρες θα αρχίσει το ξήλωμα!) ο επόμενος ένοικος του χώρου που φιλοξένησε τις επαγγελματικές (και όχι μόνο) ανησυχίες μου τα τελευταία 25 χρόνια.
Πρόκειται για ισόγειο, ανεξάρτητο διαμέρισμα διώροφης μονοκατοικίας, συνολικού εμβαδού 85 τ.μ. στα Πατήσια σε πολύ ήσυχο σημείο, πολύ κοντά σε όλες τις συγκοινωνίες (ΗΣΑΠ, τρόλει και λεωφορεία).
Από τα 85 τετραγωνικά, δύο δωμάτια είναι διαμορφωμένα σε recording room 15 τ.μ. και ευρύχωρο control room. Τo recording room είναι πλήρως ηχομονωμένο και ακουστικά περιποιημένο. Όλοι οι τοίχοι και η οροφή είναι διπλοί (room in a room πλήν πατώματος), με μεγάλα διάκενα, υαλοβάμβακα εσωτερικά και επένδυση με ποιοτικά, οικολογικά υλικά (σουηδικές ημιδιάτρητες πλάκες πεπιεσμένου χαρτιού, ραμποτέ) και σε επιλεγμένα σημεία ρικοφόν και ταπετσαρίες.
Recording και control room επικοινωνούν με διπλό τζάμι και είναι καλωδιωμένα με 12 γραμμές mic, 8 line και επιστροφές για σύνδεση τελικών με ηχεία.
Ο χώρος θα δοθεί χωρίς ηχητικό εξοπλισμό (αν θέλετε κάτι, το συζητάμε) αλλά πλήρως εξοπλισμένος με πάγκους εργασίας, ραφιέρες, γραφεία, όπως επίσης και:
- Σύστημα συναγερμού με ραντάρ σε όλους τους χώρους
- Τηλεφωνικό κέντρο 3 εξωτερικών και 8 εσωτερικών γραμμών με καλωδίωση σε όλους τους χώρους
- Ηλεκτρολογικός πίνακας και πολύπριζα παντού
- 2 κλιματιστικά 12.000 και 9.000 btu class A
- Ψυγείο, τηλεόραση κ.ά.
Βάζετε τα μηχανήματά σας και είστε έτοιμοι για δουλειά. ΔΩΡΟ ΜΙΑ OLD SCHOOL ΚΟΝΣΟΛΑ 32:4:2!
Οι υπόλοιποι χώροι είναι χωλ-χώρος υποδοχής, δύο δωμάτια ακόμη, μεγάλη κουζίνα (την είχα για αποθήκη) και μπάνιο. Υπάρχουν πολλά τετραγωνικά για να φτιαχτούν επιπλέον αίθουσες ή με την υπάρχουσα διαρρύθμιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για συνδυασμό κατοικίας και προσωπικού στούντιο. Ιδιωτική αξιοποιήσιμη αυλή στο πίσω μέρος. Ενοίκιο προσιτό.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Αττική, Νέα Ιωνία
Από 26/5/2020 στο Recording
€140
Αττική, Αθήνα
Από 26/5/2020 στο Recording
€50
Αττική, Αθήνα
Από 26/5/2020 στο Recording
€130
Αττική, Αθήνα
Από 26/5/2020 στο Recording
€240
Αττική, Αθήνα
Από 26/5/2020 στο Recording
€50
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση