Πρώτη σελίδα  » Κιθάρες  »Καταχώριση #470965
€900

Prs Mark Holcomb SVN (Επτάχορδη) + Sperzel Locking

Από 13/4/2021 | Εμφανίσεις: 1895
Price drop alert

Η σελίδα δεν θα είναι διαθέσιμη το πρωί 8-9, λόγω αναβάθμισης server

Είδος: Ηλεκτρικό
Χρήση: Δεξιά
Τύπος: Προσφορά
Κατάσταση: Καινούργιο
Τιμή συζητήσιμη: Όχι
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
Στα 850 ευρώ για λίγες μέρες γιατί θέλω να προλάβω άλλη αγγελία, μετά θα επιστρέψει στα 900.Πωλείται το τελευταίο signature μοντέλο του Mark Holcomb των Periphery στην επτάχορδη έκδοση (SVN) . H κιθάρα είναι ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και αχρισιμοποίητη, έχει ακόμα την ζελατίνα στο backplate.. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό όργανο και το μόνο που θεωρούσα ότι υστερούσε (και γενικά κάτι που υστερεί στις κατα τα άλλα εξαιρετικές prs se) ήταν τα πολύ φθηνά κλειδιά που φορούσε τα οποία και αντικαταστάθηκαν με τα Sperezl Locking made in usa (αξίας 150 ευρώ χωρίς την εγκατάσταση), το όργανο σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη prs se φοράει made in usa μαγνήτες, τους Seymour Duncan Alpha and Omega. Μπορείτε να δείτε την συγκεκριμένη κιθάρα στις φωτογραφίες, φυσικά μαζί δίδεται η original θήκη της prs, όπως είπα παραπάνω η κιθάρα είναι σαν να την αγοράσει κανείς καινούρια απο μαγαζί και ακόμα καλύτερη καθώς έχει γίνει και επαγγελματικό set up και παίζει σαν βούτηρο.

Σας παρακαλώ μην μου κάνετε προτάσεις για ανταλλαγές καθώς δεν με ενδιαφέρουν και δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα την τιμή παρακάτω οπότε θα σας παρακαλέσω αν αποφύγετε τα παζάρια γιατί είναι χάσιμο χρόνου.
Νομίζω πως η τιμή είναι ευκαιρία αν αναλογιστούμε ότι η κιθάρα στο thomann Κοστίζει 1150 ευρώ και το upgrade που έχει κιθάρα είναι αξίας άνω των 150 euro.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Αττική, Αθήνα
Από 03/4/2021 στο Κιθάρες
€2.450
Αττική, Υμηττός
Από 03/4/2021 στο Κιθάρες
€2.000
Αττική, Χαλάνδρι
Από 03/4/2021 στο Κιθάρες
€1.800
Αττική, Χαλάνδρι
Από 03/4/2021 στο Κιθάρες
€1.000
€1.800
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση