Πρώτη σελίδα  » Κιθάρες  »Καταχώριση #501874
€350

Bacchus BST-2-RSM Strat (upgraded)

Από 28/6/2022 | Εμφανίσεις: 1901
Price drop alert
Είδος: Ηλεκτρικό
Χρήση: Δεξιά
Τύπος: Προσφορά
Κατάσταση: Άριστη
Τιμή συζητήσιμη: Όχι
Περιοχή: Κρήτη
Πόλη: Ηράκλειο
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
Πωλείται σε άριστη κατάσταση η Bacchus BST-2-RSM, μαζί με τη μαλακή της θήκη. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες Stratocaster τύπου κιθάρες που έχω δει, καθώς για να βρει κάποιος τον αλήτικο συνδυασμό roasted maple neck και fretboard μαζί με το sonic blue χρώμα του σώματος, θα πρέπει να δώσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για παραγγελία από Fender custom shop ή από κάποια αντίστοιχη boutique εταιρεία τύπου Suhr, Xotic, Music Man, Grosh, LSL κλπ.

Είμαι ο πρώτος κάτοχος της κιθάρας, και ενώ το όργανο ακουγόταν όπως πρέπει να ακούγεται μία HSS Strat εξαρχής, υπήρχαν αντίστοιχα και οι συνηθισμένες ασθένειες που συνοδεύουν όργανα αυτής της κατηγορίας τιμής... για το λόγο αυτό, μετά και την παρότρυνση τεχνικού, προχωρήσαμε σε κάποιες αναβαθμίσεις, με βασικότερη αυτή της αντικατάστασης του tremolo system. Επιπλέον, για να διορθωθούν μικροατέλειες στο κράτημα κουρδίσματος, στο συνολικό sustain και για να έρθει το όργανο πιο κοντά στις προτιμήσεις μου, συνολικά έγιναν τα εξής:
- Αλλαγή vibrato σε Gotoh VSVG (υπέροχο Wilkinson τύπου 6-point tremolo, δείτε εδώ: https://www.thomann.de/gr/gotoh_vsvg_vintage_tremolo_n.htm) και ρύθμιση σε floating
- Αλλαγή nut σε Graph Tech
- Ρύθμιση πάνω tone knob για single coil μαγνήτες και κάτω tone knob για bridge humbucker
- Treble bleed mod στο volume knob
- Αλλαγή volume και tone knobs

Με το νέο τρέμολο και nut η κιθάρα πραγματικά μεταμορφώθηκε παιχτικά (ευχαριστώ τον guitar wizard Μιχάλη Λουκάκη για αυτό), και ο μόνος λόγος που αποφάσισα να τη δώσω είναι γιατί έχοντας ήδη μία SSS τύπου Strat σαν βασική κιθάρα, διαπίστωσα ότι δεν θα τη χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Θα δοθεί προτεραιότητα σε αγοραστές εντός Κρήτης, αλλά μπορεί να γίνει και αποστολή πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης. Ανταλλάσσεται με Epiphone ES339 Pro P90.

Βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=6E8tCPjDipM
https://www.youtube.com/watch?v=qlwdW8UFCMA
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Κρήτη, Ηράκλειο
Από 04/7/2022 στο Κιθάρες
€700
Κρήτη, Ηράκλειο
Από 03/7/2022 στο Κιθάρες
€750
Κρήτη, Ηράκλειο
Από 03/7/2022 στο Κιθάρες
€300
Κρήτη, Ηράκλειο
Από 03/7/2022 στο Κιθάρες
€600
Κρήτη, Ηράκλειο
Από 02/7/2022 στο Κιθάρες
€400
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση