Πρώτη σελίδα  » Recording  »Καταχώριση #504751
€200

Steinberg Cubase Audio Falcon (CAF)+Studio Module+CueTrax Module

Από 19/9/2022 | Εμφανίσεις: 453
Price drop alert
Είδος: Software
Τύπος: Προσφορά
Κατάσταση: Άριστη
Τιμή συζητήσιμη: Ναι
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Πόλη: Θεσσαλονίκη
Παράδοση: Κατόπιν συνεννόησης
Πωλείται το πρόγραμμα (Software only!) μουσικής παραγωγής (ηχογράφησης ήχου και midi ) και παρτιτούρας (score) για C-Lab/Atari Falcon μαζί με όλα τα manuals,δισκέττες και κλειδί (original steinberg hardware key). Επιπλέον δίνεται το Studio Module μαζί με την δισκέτα/κλειδί και το Cuetrax Module με την δισκέτα/κλειδί.
Για το Cubase δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις...είναι ένα άριστο ,ολοκληρωμένο πρόγραμμα ηχογράφησης ήχου και midi μαζί με επεξεργασία και εκτύπωση παρτιτούρας(score)μεταξύ άλλων πολλών ακόμη λειτουργιών! To studio module είναι πολύ χρήσιμο για αποστολή και αποθήκευση ήχων για όλα τα μηχανήματα του studio μας που έχουν συνδεθεί με midi στον Falcon! Είναι πολύ καλό και υπάρχει και επιπλέον software για δημιουργία δικών σας modules για oποιαδήποτε συσκευή midi !!
Το cuetrax module μοιάζει λίγο με το γραφικό mastertrack στο cubase pro.
Ολα συνοδεύονται με αναλυτικές οδηγίες χρήσεις!Οι δισκέτες-κλειδια χρησιμοποιούνται μόνο μια φορά κατά την εγκατάσταση, μετά μπορείτε να τις αποθηκεύσετε!
Το hardware κλειδί (dongle) της Steinberg μπαίνει στο Rom Port του Atari/C-Lab Falcon για να λειτουργήσει το πρόγραμμα! Μαζί δίνονται και cd με επιπλέον προγράμματα,αναβαθμίσεις για το cubase,studio module και όχι μόνο!
Προσοχή: περιλαμβάνονται μόνο τα software (cubase audio,studio module,cuetrax module) μαζί με το hardware key και όλες τις δισκέτες,όχι όμως ο Falcon!
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά
Από 22/9/2022 στο Recording
€50
€60
Θεσσαλονίκη, Αμπελόκηποι
Από 22/9/2022 στο Recording
€230
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 21/9/2022 στο Recording
€180
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
Από 21/9/2022 στο Recording
€1.800
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Παράλληλα χρησιμοποιούνται για να προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες για το κοινό και δημιουργία προϊόντων.
Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση