Πρώτη σελίδα  » Μουσικοί & Ηχολήπτες  »Καταχώριση #534359
Ζητείται

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ντραμερ για stoner μπαντα (Aθηνα)

Από 25/1/2023 | Εμφανίσεις: 101
Ειδικότητα: Τύμπανα - Κρουστά
Ύφος: Ambient, Blues, Classic Rock, Hard Rock
Τύπος: Ζήτηση
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Καλησπέρα,

Είμαστε ροκ μπάντα και προβάρουμε σε Αθήνα και γύρω περιοχές. Η μπάντα αποτελείται από φωνή,μπάσο,κιθάρα αυτή τη στιγμή (πλάνο για νέα μέλη και όργανα μελλοντικά εφόσον κρίνουμε αναγκαίο) και στοχεύει να αποκτήσει ταυτότητα και το δικό της υλικό, με επόμενο στόχο τα lives και την οργανωμένη προώθηση. Υπάρχει τελειωμένο original υλικό (τραγούδια) και αρκετές ιδέες για νέο υλικό που κυμαίνεται σε ύφος stoner, ψυχεδελικό, hard rock χωρίς κλειστούς ορίζοντες μουσικά.

Αναζητούμε για αρχή, έναν ντράμερ ο οποίος θα έχει αγάπη για τη μουσική, μια σχετική άνεση και γνώση στο όργανο του, θα μπορεί να γκρουβάρει με δυναμικές που υπηρετούν το εκάστοτε τραγούδι και θα έχει κυρίως την όρεξη να συμμετέχει σε τζαμ και στην δημιουργία του νέου υλικού καθώς και να δώσει την πινελιά του για την ολοκλήρωση του υπάρχοντος.

Εξίσου σημαντικό για μας είναι το κομμάτι της επικοινωνίας και να μπορεί να υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για μία πρόβα την βδομάδα.

Ακολουθούν δύο δείγματα από ηχογραφήσεις στις πρόβες, ένα ορχηστρικό καθώς και ένα original τραγούδι:

https://youtu.be/fFVv25tCYt4
https://drive.google.com/file/d/1m0SynAcmfXBQnDbM4rhdkZc5CsgWifgd/view?usp=drivesdk

Επικοινωνία στο email που φαίνεται στο προφίλ.


ΥΓ1: Θα βοηθήσει σημαντικά στη διαδικασία αν υπάρχει και από πλευράς του ενδιαφερόμενου κάποιο βίντεο ή ηχητικό ως δείγμα προηγούμενης δουλειάς του ή ενδεικτικού παιξίματος.

ΥΓ2: Τέλος η μπάντα είναι ανοιχτή στο να κάνει live κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του υλικού της με ένα συνδυασμό covers και original εφόσον όλα τα μέλη συμφωνούν, ώστε να υπάρχει εμπειρία και σε αυτό το κομμάτι προτού παρουσιάσει μελλοντικά το δικό της ολοκληρωμένο υλικό και μόνο.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Καταγγελία  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Ζητείται
Αττική, Καισαριανή
Από 24/1/2023 στο Μουσικοί & Ηχολήπτες
Ζητείται
Αττική, Νέα Σμύρνη
Από 24/1/2023 στο Μουσικοί & Ηχολήπτες
€1
Αττική, Αθήνα
Από 24/1/2023 στο Μουσικοί & Ηχολήπτες
€1
Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Παράλληλα χρησιμοποιούνται για να προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, πληροφορίες για το κοινό και δημιουργία προϊόντων.
Αν αποδέχεστε κλείστε αυτό το μήνυμα. Διαφορετικά μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση