Πρώτη σελίδα  » Υπηρεσίες & Μαθήματα  »Καταχώριση #61468
€1

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΘΑΡΑΣ - Yiannis Papadopoulos (SCOTT STAPP-CREED)

Από 19/1/2021 | Εμφανίσεις: 8175
Ειδικότητα: Κιθάρα
Τύπος: Προσφορά
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Ηράκλειο Αττικής
Παραδίδονται μαθηματα κιθάρας από τον Γιάννη Παπαδόπουλο -πτυχιούχος, έμπειρος δάσκαλος / με 18 χρόνια διδασκαλίας και πολύχρονη εμπειρία touring σε Ελλάδα και εξωτερικό (περιοδείες σε Αμερική, Βραζιλία, Αργεντινή, Καναδά, Περού κα).
Ο Γιάννης έιναι ο lead Guitarist του Scott Stapp (Creed), JTC guitar artist και Guitar Idol 4 Live Finalist ενώ έχει πάρει την πρώτη θέση σε αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς κιθάρας.

Δεκτά όλα τα επίπεδα και οι ηλικίες. Το μάθημα γίνεται βάσει οργανωμένης ύλης, η οποία προσαρμόζεται στο στυλ, τους στόχους, αλλά και το γούστο του κάθε μαθητή, έτσι ώστε το μάθημα να γίνεται ξεκούραστα,ευχάριστα, αλλά παράλληλα και αποτελεσματικά.
Να σημειωθεί πως παρέχεται coaching για όσους ενδιαφέρονται για το business side, αλλά και καθοδήγηση και tips για social media και παρουσίαση -ηχογραφηση και βιντεοσκοπηση για YouTube/Facebook/Instagram κτλ.

Τα μαθήματα γίνονται σε εξοπλισμένο χώρο που βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής και η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 45 λεπτά.
Για όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα από απόσταση, παραδίδονται μαθήματα μέσω SKYPE –με πολλαπλές κάμερες (έως 3 ταυτόχρονα) και ήχο studio που διασφαλίζουν την υψηλότατη ποιότητα των μαθημάτων.

Η ύλη για την ηλεκτρική κιθάρα περιλαμβάνει ΤΕΧΝΙΚΗ (διδάσκονται όλες οι τεχνικές) , ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΚΛΙΜΑΚΕΣ, ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΑΚΚΟΡΝΤΑ, SIGHT READING, ΘΕΩΡΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ, ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Όσον αφορά στην ακουστική κιθάρα η ύλη βασίζεται σε ακόρντα, ρυθμούς και δημιουργία ρεπερτορίου κατά την προτίμηση του μαθητή.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα μαθήματα εδώ:
http://www.yiannispapadopoulos.gr/index.php/lessons/greek

Τα βιβλία των μαθημάτων:
https://www.amazon.de/Yiannis-Papadopoulos/e/B07QRNQ6CM

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
[email protected]

Επίσημη σελίδα: http://www.yiannispapadopoulos.gr
YouΤube: http://www.youtube.com/user/YiannisPapadopoulos
Facebook: https://www.facebook.com/YiannisPapadopoulos.Guitar
Instagram: https://www.instagram.com/yiannis_papadopoulos/
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.

Στην ίδια περιοχή

Go to top
Τα cookies διευκολύνουν την χρηστικότητα της σελίδας για τον επισκέπτη. Αν το αποδέχεστε, κλείστε αυτό το μήνυμα. Μάθετε περισσότερα
Αφαίρεση