€20

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ- ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Τελευταία ανανέωση: 13/4/2024 | Αρχική καταχώριση: 14/10/2022 | Εμφανίσεις: 957
Ειδοποίηση για μείωση τιμής
Ειδικότητα: Κιθάρα
Τύπος: Προσφορά
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αγία Παρασκευή
Παραδίδω μαθήματα ηλεκτρικής και ακουστικής κιθάρας.

Πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας
Κάτοχος RGT grade 8 electric guitar και
Popular Music Theory Grade 7.

Στόχος μου είναι μέσα από τά μαθήματα κιθάρας να περάσω στον κάθε υποψήφιο μαθητή τον τρόπο σκέψης πρωτίστως ως μουσικός και όχι ως απλός εκτελεστής ενός μουσικού έργου.
H θεωρία της μουσικής, η μέθοδος μου ως προς τον τρόπο εξάσκησης του μουσικού οργάνου, η κατανόηση των αλληλουχιών των συγχορδιών ( αρμονία ), η εκμάθηση και η εφαρμογή των μουσικών κλιμάκων, αλλά και η φιλοσοφία γύρω από τη μουσική και του κάθε είδους της είναι οι γνώμονες ώστε να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος μου στόχος.

Tεχνικές όπως strumming, alternate picking, string bending, sweep picking, tapping, legato, hammer on - pull off, pick n' fingers, vibrato, finger style είναι μερικές απο τις οποίες διδάσκω ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή.

Το μουσικό ρεπερτόριο είναι ένα κύριο μέρος της διδακτικής ώρας το οποίο περιλαμβάνει μουσικά κομμάτια από ελληνικό και ξένο ROCK, BLUES, JAZZ, FUNK, HARD ROCK, GIPSY JAZZ, POP και INDIE. Τις περισσότερες φορές προσαρμόζεται ανάλογα με τι μουσικές επιρροές και τις μουσικές επιθυμίες του μαθητή.

Ακόμη υπάρχει δυνατότητα ήχογράφησης με DAW ( πρόγραμμα ηχογράφησης).
Αυτό βοηθάει τον μαθητή να γίνει ακόμα πιο ακριβής στο timing (ως προς το θέμα του ρυθμου) και παράλληλα του δίνει αυτοπεποίθηση εφόσον έχει καταφέρει να ηχογραφήσει και να έχει ένα ολοκρηρωμένο μουσικό κομμάτι στη προσωπική του μουσική βιβλιοθήκη.

Παραδίδονται μαθήματα και μεσω SKYPE κατόπιν συνεννόησης.

Μαθήματα κατ'οίκον κυρίως σε περιοχές όπως Παπάγου, Χολαργός, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γλυκά νερά, Γέρακα, Παλλήνης, Παιανία, Ραφήνα.

Το πρώτο μάθημα γίνεται δωρεάν στα πλαίσια γνωριμίας.
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Αναφορά  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Κατηγορίες Μουσικών Οργάνων

Go to top
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.
Αφαίρεση