€20

Μαθήματα Φωνητικής - Daphne Lz

Τελευταία ανανέωση: 12/3/2024 | Αρχική καταχώριση: 09/1/2024 | Εμφανίσεις: 380
Ειδοποίηση για μείωση τιμής
Ειδικότητα: Φωνητική
Τύπος: Προσφορά
Περιοχή: Αττική
Πόλη: Αθήνα
Είσαι έτοιμος/η να εξελίξεις τη φωνή σου και να ανακαλύψεις νέα μουσικά μονοπάτια; Έλα στα μαθήματα φωνητικής μαζί μου και εξερεύνησε τον κόσμο της μουσικής μέσα από τον προσωπικό σου ήχο!

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία φωνητικής και τη μουσική σκηνή, προσφέρω μαθήματα σε όλα τα επίπεδα, από αρχάριους έως προχωρημένους. Διδάσκω pop, rock και jazz και έχω εμπειρία από εμφανίσεις σε μεγάλα events όπως το Rockwave(2016) με Lana Del Rey και το Release (2022) με LP, Hooverphonic και London Grammar.

Στα μαθήματα θα εξασκηθείς όχι μόνο στο σωστό τραγούδι, αλλά και στη σωστή αναπνοή, την τοποθέτηση της φωνής σου για καθημερινή χρήση και την προστασία των φωνητικών χορδών σου. Επιπλέον, θα διαμορφώσουμε ένα ρεπερτόριο κομματιών με βάση τις προτιμήσεις σου και θα εξερευνήσουμε τις βασικές αρχές της μουσικής θεωρίας, προσαρμοσμένες στο επίπεδο σου.

Η μουσική είναι για όλους και έτσι προσφέρω μαθήματα για όλες τις ηλικίες. Είτε είσαι αρχάριος που ξεκινάς το μουσικό ταξίδι σου, είτε έμπειρος και θέλεις να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο.

Ελάτε να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες της φωνής σας και να δημιουργήσουμε μουσική μαζί! Επικοινώνησε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις το πρώτο σου μάθημα.

Δισκογραφία: https://open.spotify.com/artist/4qRvc23QJpNV8XS4WJpeTF?si=9WSSY-mlSn6XOHnlKnZd5w
Instagram:https://www.instagram.com/daphneandthefuzz/
Για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε.
 Προτείνετε  Αναφορά  Hotlist  Σύγκριση

Στην ίδια περιοχή

Κατηγορίες Μουσικών Οργάνων

Go to top
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.
Αφαίρεση