News


30/12/2023

Αλλαγές στο σύστημα αγγελιών

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για αλλαγές στο σύστημα αγγελιών.

Όπως ίσως γνωρίζεις, οι αγγελίες που καταχωρούσες είχαν διάρκεια 10 ημέρες και λάμβανες ειδοποίηση στην λήξη της αγγελίας ώστε να την ανανεώσεις.

Αυτό σταματάει να ισχύει! Από 'δω και στο εξής οι αγγελίες δεν λήγουν ποτέ.
Οι αγγελίες θα παραμένουν ενεργές ώσπου να πουληθεί το αντικείμενο.

Με αυτή την αλλαγή, ενημερώνουμε ότι:
  • Από δω και στο εξής έχεις το δικαίωμα να κάνεις δωρεάν bump-up κάθε 7 ημέρες. Το bump-up σημαίνει ότι η αγγελία ανανεώνεται στη κατηγορίας της, και θα εμφανίζεται πρώτη προσωρινά. Η επιλογή για Bump-up βρίσκεται στην σελίδα "Οι αγγελίες μου".
  • Οι υπάρχουσες αγγελίες έχουν ήδη ανανεωθεί και δεν θα λήξουν.
  • Τα πακέτα Highlighted, Silver & Gold διαρκούν και αυτά μέχρι να πουληθεί το αντικείμενο. Δεν έχουν ημερομηνία λήξης.
Μην ξεχνάτε να διαγράφετε την αγγελία όταν το αντικείμενο πουληθεί έτσι ώστε να μην λαμβάνετε μηνύματα για κάτι το οποίο δεν είναι διαθέσιμο.
Η διαγραφή της αγγελίας γίνεται από τη σελίδα "Οι αγγελίες μου".

Αν έχετε απορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ενότητας υποστήριξης.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ένα δημιουργικό 2024!

 



06/3/2023

Νέα ενότητα Noiz Support

Στα πλαίσια της ανερχόμενης αναβάθμισης του Noiz, παρουσιάζουμε το τη νέα ενότητα υποστήριξης στο https://support.noiz.gr

Μέσω του Noiz Support μπορεί κάποιος ή κάποια να διαβάσει τις συχνότερες ερωτήσεις για τις αγγελίες και τη κοινότητα, αλλά και να επικοινωνήσει με το προσωπικό του Noiz.

Το σύστημα υποστήριξης συνδέεται αυτόματα και με όλα τα social media (Facebook messenger, Instagram, Twitter) αλλά και με το email support@ ώστε να παρέχεται η υποστήριξη κεντρικά. Αυτό σημαίνει οτι αν κάποιος στείλει μήνυμα στο Facebook page του Noiz, μπορεί να εξυπηρετείται από το κεντρικό σύστημα όπου υπάρχουν διαθέσιμα τα άρθρα.



08/12/2021

Πρόβλημα σύνδεσης

Συνήθως ο browser κρατάει σε μνήμη κάποιες ρυθμίσεις που κάποτε αλλάζουν και χρειάζεται να διαγραφτούν για να ανανεωθούν.

Ένας τρόπος να το διασταυρώσεις είναι να συνδεθείς με άλλο υπολογιστή (όπως το κινητό σου π.χ.) ή δεύτερο browser.

Τα cookies μπορούν να καθαρίσουν σε κάθε browser μέσα από τα settings (ρυθμίσεις).
Στο Chrome διαγράφονται ως εξής:
Ρυθμίσεις > Απόρρητο και Ασφάλεια > Διαγραφή δεδομένων περιήγησης > Ιστορικό περιήγησης
Μετά μπορείτε να συνδεθείτε.


28/7/2021

Η εμπιστοσύνη χτίζεται

Οι αγγελίες είναι μέρος της σελίδας του Noiz και αφορά τα μέλη της. Δεν είναι σελίδα αγγελιών γενικού περιεχομένου για περαστικούς και απατεώνες.

Το ζητούμενο είναι να χτίσετε ένα διαχρονικό προφίλ με θετικές αξιολογήσεις που θα βοηθήσουν να σας εμπιστευτούν οι συναλλασσόμενοι σε όλη τη χώρα. Γι αυτό έγκυρη διεύθυνση email ή και τηλέφωνο επικοινωνίας απαιτείται και όχι μιας χρήσης.

Όσο μεγαλύτερη διαφάνεια υπάρχει στα προφίλ τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να διεισδύσουν απατεώνες και όπως έχει φανεί σε βάθος χρόνου, ο κόσμος θέλει να εμπιστεύεται και οι περιπτώσεις συναλλαγών που πήγαν στραβά είναι εξαιρέσεις.

Όταν δίνετε άκυρες διευθύνσεις email μιας χρήσης, ακυρώνετε κάθε προσπάθεια να σας εμπιστευτούν πιθανοί αγοραστές ή συνεργάτες, ενώ όταν βάζετε τα στοιχεία σας στο κείμενο τα καθιστάτε διαθέσιμα στον κάθε κακόβουλο περαστικό, παγκοσμίως.



08/3/2021

Νέες ευκολίες στις Αγγελίες

Price drop alert

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη μιας αγγελίας δεν έχετε παρά να πατήσετε Price drop alert που βρίσκεται σε κάθε αγγελία και στο εξής όταν και αν αλλάξει τιμή ο πωλητής θα ενημερωθείτε με email άμεσα.

Σύγκριση

Συγκρίνετε παρόμοιες αγγελίες. Υπάρχει πλέον η επιλογή για να αντιπαραθέσετε τιμές και χαρακτηριστικά.

Νέα κατηγορία Κινητά και Tablet

Μιας και το κινητό δεν είναι τηλέφωνο αλλά κινητός υπολογιστής με πολλές μουσικές εφαρμογές, αφιερώνουμε μια κατηγορία αποκλειστικά γι αυτά και τα αξεσουάρ τους.

Pro και Ιδιώτες

Σε όλες τις κατηγορίες πλέον μπορείτε να επιλέξετε αγγελίες απο ιδιώτες και επαγγελματίες Pro. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσετε τους πωλητές και να βρείτε μεταχειρισμένα αλλά και καινούργια προϊόντα όταν αυτά καταχωρίζονται.


Μπάσα και Ενισχυτές στο forum

Η κατηγορία Μπάσα & Ενισχυτές του forum έχει πλούσια πληροφορία με ιστορικό πάνω από 20 έτη.

Κατηγορίες Μουσικών Οργάνων

Go to top
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της.
Αφαίρεση